петък, 9 септември 2011 г.

Как да печелим пари от системата Кинемерк

В условията на повсеместна криза и световен спад на икономиката все повече хора всеки ден се обърщат към интернет като вариант за работа.

Всеки може да работи онлайн, а вариантите са меко казано хиляди. Някои изискват високи познания по програмиране, различни видове софтуер, топ ниво по различни езици и т.н. Други обаче са напълно достъпни за обикновените хора като нас. Те изискват малко познания на английски език, колкото да разбираме това, което четем, както и желание и мотивация за работа. Системата Кинемерк е точно такава.

Кинемерк е система на работа, при която всеки, който има желание може да работи онлайн, като бавно и постепенно увеличава месечните си доходи. Програмата включва 3 лесни начина на печелене на пари онлайн, които ние наричаме 3 нива. Всяко от тях изисква от нас точно 2 неща:

  1. Да извършваме различни прости действия като например да харесаме някоя група във фейсбук, да напишем коментар в даден форум или блог, да изгледаме някоя рекламка, да се регистрираме в даден сайт, както и много, много други, като за всяко от тях получаваме пари.

  1. Да привличаме други хора (приятели, познати или непознати), които да правят абсолютно същото (4-5 човека са достатъчни, за да печелим добри пари). Всеки път, когато човек, който ние сме насочили към системата извърши дадена работа от точка 1 (регистрира се в сайт или изгледа някоя реклама например) ние получаваме бонуси към месечната си печалба.  Компаниите включени в Кинемерк не плащат пари за реклама, вместо това те разчитат на нас потребителите да ги разпространяваме като за това ни се отблагодаряват с бонуси за работата, която тези наши приятели са извършили. По този начин никой в системата не губи пари и всеки печели повече без да се дават пари  за рекламиране в телевизия, вестници и радио например.

Задължително ли е да привличаме хора към системата?

Не, не е задължително, можем да печелим и работейки сами, просто ще бъде по-малко.

Основната идея на Кинемерк е да помагаме на хората, като по този начин помагаме и на самите себе си. Системата работи на принципа Учител и Последовател (работа в екип), като всеки помага на следващия в системата. По този начин всички отново печелят повече, а системата е стабилна и работи гладко.

Трябва ли да инвестираме пари, за да печелим?

Не, по никакъв начин. Системата Кинемерк е създадена, за да печелим пари, а не да даваме такива.

3-те нива в Кинемерк

Основното, от което печелим е 3-тото ниво, но за да стигнем до него е важно преди това да сме достатъчно запознати с първите 2, както и да имаме някакви доходи от тях.

  1. Първо ниво е PTC. Печелим пари от кликане на реклами, като системата работи на следния принцип: Представете си, че компанията Бонукс искат да гледаме тяхната реклама за “чисто и хубаво пране” и са готови да платят X лв. за всеки човек, който я изгледа. PTC сайтът плаща 80% от тази сума на нас потребителите, а останалото задържа за себе си. По този начин всеки печели по нещо, ние и PTC сайтът получаваме пари, а Бонукс рекламира продукта си доста по-евтино. Важно е да се отбележи, че в Системата Кинемерк не се работи с типичните бъкс сайтове, ние разчитаме само и единствено на Класически PTC програми, защото те не могат да фалират дори и на теория, за разлика от бъксовете, които обещават да плащат много, но не могат да го направят и в крайна сметка може да не ни платят. В Кинемерк предпочитаме сигурното и стабилното. Месечно можем да печелим по около 15$ от PTC сайтовете, а за всеки човек, който насочим и върши същата работа (клика на рекламите) ще получаваме по около 3$ всеки месец. Съветваме ви да се придържате към сайтовете от системата Кинемерк, защото те са дългогодишни и сигурни. Ако все пак решите да ползвате и други PTC сайтове уверете се, че сте ги проверили добре преди да започнете да работите с тях.

  1. Второ ниво е GPT. Тук системата е една идея по-сложна, но пък печелим пари с доста по-малко отделено време. GPТ сайтовете ни плащат за изпълняване на различни задачи (основно за да се регистрираме в други сайтове), като заплащането варира от 5 до 30 цента за регистрация. Понякога има задачи за харесване на нещо във фейсбук, писане на коментар в блог и други подобни. Месечно можем да си докарване по около 15-16$ от този метод ако работим сами и по около 2$ от всеки човек, който насочим към програмите и върши същата работа. 

* До тук от първите 2 начина за печелене на пари онлайн можем да направим следната проста сметка: На месец ако работим сами без да помагаме на никой друг насочвайки го към Кинемерк можем да печелим по около 30$, а за всеки човек, който насочим можем да си докарваме допълнително по около 5$ месечно бонуси от работата, която той върши (тук е важно да се отбележи, че вашият последовател няма по никакъв начин да губи пари от това. Тези 5$ са бонус, който програмите ви дават, а не част от неговата печалба. Ако той не се регистрира през вас PTC и GPT сайтовете просто ще си задържат тези 5$ за себе си). Хипотетично ако привлечем 4-ма души ще можем да си докарваме по около 50$ месечно от интернет в свободното си време, ако са 14, парите ще са около 100$. Работата по PTC ще ни отнема не повече от 1 час дневно, а като свикнем и по-малко, а тази по GPT 1 час, 1-2 пъти седмично. Не забравяйте, че първите 2 са само малка част от последното ниво!

  1. Третото ниво е най-важното. Тук идват и големите пари, като дори и с няколко привлечени последователи, всеки от вас може да печели по над 600-700$ месечно, а ако работи сериозно и над 2000$. Проблемът на повечето хора, които започват да се занимават с PTC е, че нямат правилна стратегия на работа. Те започват да кликат наред в много сайтове и се опитват да привлекат всички свои познати и приятели...в крайна сметка привличат 2-3 най-много и печалбите им остават ниски, защото само с директната работа на рефералите могат да се печелят добри пари само ако имаш привлечени поне 100 човека...което е трудно постижимо. Какво тогава трябва да се направи?
Третото ниво на Системата Кинемерк е Ръководство за Успех в PTC, което се състои от 3 части и гарантира успеха на абсолютно всеки, който иска да печели пари от PTC и GPT. Няма значение какви познания имаш в момента, нито пък колко разбираш от компютри и PTC, има значение единствено желанието ти за работа. Системата е логична и съвсем рационална, няма излишни изхвърляния, няма никакъв риск от загуби, можем само и единствено да спечелим, при това точно толкова колкото се потрудим. :)

  • За да станеш част от моя екип в Системата Кинемерк, можеш да ми пишеш за повече информация на имейл адрес atanas.makedonski@abv.bg


..................................................................................................................................................

Интересен факт:

Икономически анализ на Системата Кинемерк: Защо участвайки в Кинемерк и работйки онлайн ние подпомагаме българската икономика и излизането ни от кризата?



Всяка от компаниите от 1 до 3 ниво е американска и работейки през интернет, всеки от нас помага не само на много свои приятели и познати като им показва как да печелят от Системата Кинемерк, но и подпомага цялата българска икономика като печели пари от САЩ и ги ползва в България.

Как точно става това? Ами от всяко от първите 2 нива ние само печелим, а в третото ние просто ползваме част от спечеленото в първите 2, за да увеличим още повече месечните си доходи. По този начин ние нито за миг не ползваме наши лични средства, само такива от САЩ. Когато вече сме наясно с цялата система започваме да печелим все повече и повече и по този начин имаме все повече пари за харчене. Когато ние харчим тези пари в България (за храна, дрехи, обувки, гардероби, семки, бира и каквото друго се сетите) ние реално увеличаваме вътрешното потреблението, което от своя страна увеличава производството. За по-голямо производство пък се изисква повече работна ръка, а това увеличава търсенето на такава. Производителите ще предлагат повече работни места и това ще намали безработицата, а в малко по-дългосрочен план колелото се завърта и крайният резултат е постепенно, но сигурно вдигане на заплатите.

По този начин индиректно ние ще помогнем не само на нас и на нашите последователи, но и на всички наши сънародници!

Доказателства за извършени плащания можете да намерите ТУК.
..........................................................................................................................................


Какви са изводите?

  • Кинемерк е система на работа, при която вие печелите пари през интернет по 3 различни начина!
  • На колкото повече ваши познати и приятели казвате за Кинемерк, толкова повече печелите, а същевременно помагате на ваши близки хора, в условия на криза и висока безработица!
  • Колкото повече българи се включим към системата за печелене на пари през интернет Кинемерк, толкова повече пари ще идват от американската в българската икономика и по този начин ще помогнем и на България да тръгне нагоре напук на всички крадливи политици!

Този блог е създаден предимно за всички мои последователи в системата Кинемерк. Ако ти не си от тях, но си попаднал тук и имаш някакви въпроси не се колебай да ми пишеш в коментарите отдолу или на email atanas.makedonski@abv.bg , ще се радвам да ти бъда полезен за всичко, за което мога.

34 коментара:

  1. Здравейте приятели,

    Както ви обещах блогът е готов (макар и с малко закъснение). Направил съм едно цялостно обяснение за Системата Кинемерк, както и подробно описание за първото ниво и сайтовете в него (един по един). Умишлено не съм включил второто и третото ниво, защото по този начин човек, който е разбрал за системата, може да се регистрира в някой сайт през мой линк, вместо такъв на неговия учител! Така аз бих печелил повече, но това не би било коректно спрямо много други хора.. Тези от вас, които ме познават, знаят, че никога не бих допуснал такова нещо, на никаква цена!!!

    Ами това е от мен засега, ако имате въпроси можете да пишете тук или на имейла ми atanas.makedonski@abv.bg :)

    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Наско!

    Много се радвам, че най-после направи блог за системата, на мен лично би ми било много по-полезно да гледам тук отколкото по мейла, някак си като е на уеб страница е по-удобно. Аз вече съм на третото ниво и събирам последователи, нещата вървят добре и дано и занапред да е така.

    между другото мислил ли си да направиш форум за цялата система кинемерк? мисля, че ще е полезно за всички нас, помисли си ;)

    Исках да те питам и още нещо, може ли да ползвам твоя блог като информативен за всеки от моите последователи към първото ниво?

    Товае засега, чао от мене ;)

    Боби!

    ОтговорИзтриване
  3. Здрасти Боби,

    Благодаря ти, дано нещата потръгнат бавно и полека, цялостната идея ми харесва както на мен, така и на повечето от вас- печелиш пари, помагаш на много други хора да печелят и в същото време помагаме и на българската икономика. :)

    За форум не съм мислил, но може би наистина би било полезно по-натам да направя един. Не съм правил досега, но едва ли е нещо сложно, вероятно има готови програмки и за това, както и като си правиш сайт.

    Разбира се, че можеш да ползваш информацията в блога ми. Все пак внимавай и предупреди своите последователи да се записват през твои референтни линкове към програмите. :)

    Поздрави и успех!

    Наско :)

    ОтговорИзтриване
  4. Imam vypros, moga li da kajem da se zanimavam samo s tretoto nivo?

    Az sega kato rabrah kakvo e i si mislq, 4e moje da se po4ne napravo ot nego? Pyrvite 2 sa, za da ne vlagam li4ni sredstva v kupuvaneto na saita ili? Misylta mi e, 4e po moite smetka az i samo s 1 4ovek moga da pe4elq po 500-600$ mese4no ot tretoto nivo?

    Ivan Kotev

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей Иване,

    Така е, от третото ниво се печели най-много, но е важно да караш нивата стъпка по стъпка по 2 основни причини:

    1. Така няма да се налага да влагаш лични средства под никаква форма. От първите 2 нива с няколко последователя можеш да без проблем да си докарваш по 50-60$ месечно. По този начин можеш преспокойно да ползваш 20% от тези пари, за третото ниво, за да можеш да печелиш и доста повече естествено. Ако се хвърлиш направо на третото ниво ще трябва да вадиш тези макар и малко пари (12-13 лева месечно) от своя джоб, а не забравяй, че идеята на Системата Кинемерк е никой да не инвестира лични средства ;)

    2. Втората причина е, че от първите 2 нива научаваш доста неща за това как работи в интернет системата рекламодател и потребител, научаваш се да работиш с PayPal, виждаш, че наистина можеш да печелиш пари от интернет, както и много други неща, които са ти важни, за да можеш да ползваш на 100% третото ниво. :)

    Най-хубавото нещо на системата Кинемерк е, че ти помагаш на много други хора в нужда и на колкото повече хора помагаш, толкова повече печелиш и ти. :)

    Наско :)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравйте случайно попаднах на блога ви търсейки информация за кинемерк в google. От Бургас съм и един мой познат се записа, който се занимава със системата вече около година ме запали. В началото му се смеехме, ама сега печели повече от мен, жена ми и детето ми заедно...понеже той е единствената ми връзка и източник на информация за системата реших да се поразровя в гоогъла.

    Знам, че не съм се записал като ваш последовател, но ще бъде ли удобно да ви пратя няколко въпроса на имейла ако е удобно, ако не може, няма проблем ще ви разбера. Все пак ми се иска да получа една идея повече информация ако може. Благодаря и лек ден. Николай.

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей и добре дошъл!

    Няма никакъв проблем, че не си се записал през мен, не се притеснявай да ме питаш за каквото и да било, ще се радвам да ти бъда полезен доколкото мога. Българи сме и трябва да си помагаме и да се подкрепяме винаги, когато можем ;)

    Можеш да ми пишеш тук или на имейла ми atanas.makedonski@abv.bg :)

    ОтговорИзтриване
  8. Като видях PTC и щях да ти драсна една псувня, но ми направи впечатление, че нямаш правописни грешки, което е доста странно...повечето хора, които правят блогове за кликане на реклами за бездарни и неграмотни кретени...та...дочетох ти блога. Идеята е интересна, всъщност всичко е с цел да не инвестираш пари в третото ниво, нали така? А самото трето ниво е МЛМ за сайтове или? Ще видя дали ще си наравиш трудда да ми отгоровиш и ще реша дали да ти пиша пак, ако е глупост няма да учатсвам в нищо, ясно?

    Гледай да ми отговориш. Кирил съм аз.

    ОтговорИзтриване
  9. Здравей Кирил,

    Добре дошъл в Кинемерк. :)

    Ще те помоля занапред да спазваш добрия и културен тон на блога, все пак тук сме се събрали да си помагаме и да печелим пари, нали така? :)

    Относно въпросите ти, отговорът и на двата е "да". Целта на първите 2 нива е да не инвестираш никакви пари в третото под никаква форма, а третото ниво е МЛМ към компания за хостинг и домейн :)

    Не съм съгласен с мнението ти за хората, които се занимават с PTC, има доста интелигентни хора, които по една или друга причина не са успяли да се реализират в България, има хора, които не ги взимат на работа, защото са "30+", има майки си деца и свободно време вкъщи, както и много други примери. Аз се занимавам с PTC, GPT и MLM от доста време и съм видял много хора. Както ти казах мнението ти не е правилно, сред PTC потребителите има много интелигентни и начетени хора. :)

    Това е от мен, дано съм ти бил полезен :)

    ОтговорИзтриване
  10. Весела Коледа Наско,

    Пожелавам на теб и на цялото ти семейство много здраве и късмет! Хора като теб го заслужават!

    Желая ти щастливо прекарване и да не преядеш много :)

    Ицо Стоилов

    ОтговорИзтриване
  11. Veseli praznici Nasko, da si jiv, zdrav i vse taka pozitiven i dobyr 4ovek!!!

    Valya

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте приятели,
    Благодаря ви за хубавите пожелания. Весела Коледа и на вас и на всички потребители на блога! Нека празникът ви донесе само позитивни емоции и приятни моменти с най-близките хора! Наздраве от мен и успешно посрещане на Новата Година!

    Наско :)

    ОтговорИзтриване
  13. Zdravei, pisah ti na email-a, iskam pomosht i az da se vkliu4a :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти, отговорил съм на всички писма в имейла ми, така че можеш да провериш пощата си :)

      Хубав ден,
      Наско :)

      Изтриване
  14. Здравейте наско.

    имам желание да се включа в системата кинемерк. Бихте ли ми казали какво трябва да направя, има ли някакви отделни документи, които трябва дапопълвам и изпращам на този кинемерк? ще се радвам да се пробвам, ново е за мен, но ще опитам.

    попов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти и добре дошъл :)

      Не е нужно да попълваш каквито и да било документи, за да се включиш. Кинемерк е Система (начин на работа, стратегия ако искаш), а не е отделен сайт, по който да се ръководиш. :)

      За да започнеш да работиш по първото ниво е нужно да се регистрираш в сайтовете от него. Линковете можеш да намериш в тази статия. За следващите нива трябва да поискаш информация от твоя "учител", който ще ти помага във всичко, когато имаш нужда. Не се притеснявай да му пишеш и да го питаш за каквото и да е. Той е там за това, за да помага. Когато започнеш да набираш последователи, ти ще бъдеш в същата роля като него и ще помагаш на много други хора.

      Най-хубавото в Кинемерк е, че всеки помага на следващите и в крайна сметка всички печелят от това: и този, който помага и този, на когото му помагат. :)

      Ако имаш каквито и да е въпроси по системата не се колебай да пишеш също така тук в блога или на имейла ми atanas.makedonski@abv.bg :)

      Поздрави и хубав ден! :)

      Изтриване
  15. Zdravei Nasko pisah ti email moje6 li da mi otgovorish :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти и добре дошъл,

      Отговорил съм на всички имейли (който и да си :))

      Поздрави :)

      Изтриване
  16. Zdravejte, predi se zanimavah s klikane na reklami, no parite bqha malko i se otkazah, mojete li da mi kajete, s kakvo tozi kinemerk e razli4en i maoga li ot nego da pe4elq primerno po 150'200$ na mesec?

    ms.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти :)


      Разликата между простото кликане на реклами и Системата Кинемерк е, че доходът ти е основно пасивен, а не активен, откъдето идва и голямата разлика в парите. Важно е да знаеш, че при Кинемерк не влагаш никакви инвестиции под никаква форма и на колкото повече хора помагаш, токова повече печелиш и ти самият. Колкото до парите конкретно, всичко зависи от това колко сериозно работиш, но 200$ месечно са малко, можеш да печелиш доста повече. :)

      Поздрави :)

      Изтриване
  17. Здравейте Атанас :)

    Искам да ви попитам дали Системата Кинемерк е някое от ръководствата, които се предлагат в доста PTC сайтове или е нещо друго? Също така относно Третото ниво не ми е много ясно, ама МЛМ-то свързано ли е пак с PTC или е към някой друг сектор? Питам защото преди като кликах в необукс и не намирах никакви млм части в сайта и ми се иска да знам предварително?

    Благодаря ви предварително. :)
    Мирослав Дикански

    ОтговорИзтриване
  18. Здрасти Миро :)

    Не, Системата Кинемерк, не е ръководство от тези, които можеш да намериш като платени в интернет. Принципно никой няма да ти даде подробна информация за нея срещу пари, прости идеята на Системата е друга. В България се е натрапило мнението, че хората са егоисти, че не трябва да си помагат, а да гледат само своя интерес и други подобни глупости. Честно казано, когато започнах да се занимавам с Необус, Кликсенс и Кинемерк, това, което ме привлече беше точно идеята, че аз ще печеля пари от това да помагам на другите да печелят. И всичко това без да им искам пари, без да им искам каквото и да е в замяна, тоест всичко е на принципа на взаимопомощта, от която всичко печелят. Мисля, че това е нещо, което в България все още ни липсва и е крайно време да се опитаме да го наложим. :)

    По втория ти въпрос, Третото ниво не е свързано с друг сектор, пак е към PTC, но както ти сам каза, няма нищо общо с необукс, защото там няма МЛМ под никаква форма. :)

    Ами това е, което се сещам засега Миро, ако се сещаш нещо друго можеш да ми пишеш, тук или на имейла ми: atanas.makedonski@abv.bg :)

    До скоро и успешен ден! :)

    ОтговорИзтриване
  19. Хей, здравей! Аз съм от Плевен и скоро братовчед ми ми разказа за PTC сайтовете и Кинемерк ама аз не му обърнах много внимание. Сега случайно попаднах на твойта статия и ми стана интересно. Може ли да се печели наистина и ако сега почна мога ли да се включа към брадчеда или? Сорка, ама ми е малко объркано, не съм правил такива неща по интернет досега, хахах.

    ами айде ако можеш пиши като можеш. Аз съм Станимир, викай ми Станчо :P

    ОтговорИзтриване
  20. Здравей Станчо,

    Да, може да се печели от Кинемерк и все повече хора го разбират малко по малко. Колко бързо ще започнеш да печелиш наистина сериозни пари зависи само от това колко труд ще положиш в самата работа. Хубавото е, че ако в началото си упорит, след това можеш с малко усилия да получаваш доста по-добри пари от обикновената работа по 8 часа от понеделник до петък. Разбира се, че можеш да се включиш към братовчед ти, разпитай го подробно и той ще ти обясни какво представлява Кинемерк и как точно да печелиш пари от интернет ползвайки системата. Не е нищо сложно, просто се изисква малко мислене и четене. :)

    Ако имаш каквито и да е други въпроси, не се притеснявай да ми пишеш и на мен, нищо, че не си записан като мой последовател. Радвам се, когато виждам амбициозни и трудолюбиви хора, те са именно и бъдещето на България! :)

    До скоро Станчо,
    Атанас :)

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте и от мен. Искам да попитам как ще вземеш 15$ само от кликове след като paypal си одържат по 2$ за превод?

    ОтговорИзтриване
  22. Здравей Станчо,

    PayPal одържат 2$ при превод от PayPal към Дебитната ти карта, затова е по-добре да си теглиш натрупаните пари на по-големи суми. Аз например ги тегля, когато са се натрупали поне 100, така губя сравнително малък % като комисионна (2%). Иначе ако искаш може да ползваш друг онлайн процесор вместо PayPal, но няма такъв с по-ниска комисионна. Ако ползваш Payza (бившото ALertPay) там комисионната до колкото си спомням беше 5$+1% от изтеглената сума, което сам можеш да сметнеш, че е доста повече. :)

    Иначе от самото кликане на реклами в баланса на самите сайтове за около 1 месец се събират приблизително 15$, ако сложиш и GPT задачите стават около 30$. Вече в какъв монмент ще ги теглиш си решаваш ти, повечето хора предпочитат да си реинвестират парите в PTC сайтовете (3-тото ниво), за да печелят повече по-натам. Все пак едва ли някой би се занимавал за някакви си 30$ месечно, ако няма идеята да печели значително повече вбъдеще. :)

    До скоро Станчо!
    Успех с PTC и Системата Кинемерк :)

    ОтговорИзтриване
  23. Здрасти, много яко сайтче, браво на теб! Исках да те питам дали все още работиш по тази Система кинемерк и как мога да се включа в екипа ти? Имам доста свободно време(Студент съм в СУ) и се рових из нета за различни начини за печелене на пари от интернет...та така попаднах и на сайта ти. Излегждат ми добре нещата така както си ги написал и ми е интересно да пробвам.
    Свилен се кавзам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Свилене и добре дошъл! :)

      Да, Системата Кинемерк е активна и към момента и се разраства все повече и повече из България. Пиши ми на имейла, който съм дал в статията и ще ти пратя материалите, за да се включиш към моя екип в Кинемерк. :)

      До скоро!

      Изтриване
  24. Здравейте, много ми хареса тази Система. Писах и на е-майла Ви, надявам се да ми помогнете да започна. Благодаря предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти! Естествено, че ще помогна! Все пак знам много добре колко е трудно в началото и колко е важно да има някой, който да ти подаде ръка. Към момента съм отговорил на всички имейла, така че би трябвало да имаш отговор.

      Поздрави и успех!

      Изтриване
  25. здрасти, поздравления за сайта, много ме кефи, че още и още хора се занимават все повече с кинемерк. тука в стара загора даже сме си направили клуб кинемерк и се събираме в едно читалище да коментираме идеи и всеки да споделя какво му харевсв, какво и как може да се подобри и така сме си много полезни. Много ще се радвам ако все повече хора от цялата страна започнат да се занимават! успех на всички!

    Пепи от Стара Загора

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти Пепи,

      Съгласен съм на 100%! Виж това за читалището е ново нещо, не го бях чувал досега, но ми звучи доста интересно. Нещо като Webinar, но на живо, предполагам, че и ефекта е доста по-добър. :)

      Успех и дано и по други читалища в страната се заформят подобни групи и да взимат пример от Старозагорци :P

      Поздрави!

      Изтриване
  26. Здравейте!
    Искам да попитам активна ли е още тази система и ако е ,възможно ли е да ми помогнете да започна работа с нея?!

    Благодаря Ви предварително!
    Глория - Мездра

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Глория,

      Да, Системата Кинемерк все още е активна и ще се радвам да ти помогна с каквото мога, за да се включиш към нея. Пиши на имейла ми atanas.makedonski@abv.bg за повече информация и естествено ако имаш каквито и да е въпроси, не се колебай да ме питаш.

      Поздрави!
      Наско

      Изтриване